Έκπτωση 16%

Omron NE-C28P

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 88.00
74.00
Κερδίζετε : €14.00 (16%)
Άμεσα Διαθέσιμο
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων
  • Pinterest

Ο νεφελοποιητής είναι μία συσκευή η οποία διευκολύνει τη χορήγηση των εισπνεόμενων φαρμάκων. Περιέχει ένα επιστόμιο καθώς και μία μάσκα προσώπου. Με τη χρήση της μάσκας δεν απαιτείται συγχρονισμός της αναπνοής με την ενεργοποίηση της συσκευής του εισπνεόμενου φαρμάκου. Η εξέλιξη της τεχνολογίας και η τεχνογνωσία των ανθρώπων που ασχολούνται με τη θεραπεία αναπνευστικών ασθενειών (όπως π.χ. του άσθματος) έχουν μετατρέψει το σπίτι σε έναν προνομιακό χώρο θεραπείας. Το βασικό στην επιλογή ενός νεφελοποιητή είναι ο χρόνος νεφελοποίησης (ένα καλό μηχάνημα νεφελοποιεί τα 2,5ml ενός φαρμάκου σε λιγότερο από 6 λεπτά) καθώς και η εισπνεύσιμη ποσότητα φαρμάκου (όσο μεγαλύτερη ποσότητα φαρμάκου νεφελοποιείται και όσο μικρότερη διάμετρο έχουν τα σταγονίδια, τόσο μεγαλύτερος είναι ο όγκος του φαρμάκου που φτάνει τελικά στα βρογχιόλια). Η σωστή χρήση των συσκευών εισπνεόμενων φαρμάκων είναι πολύ σημαντική για την αντιμετώπιση ασθενειών όπως το άσθμα. Αν ο ασθενής δεν έχει κατανοήσει τις σωστές οδηγίες χρήσης, το φάρμακο δεν εναποτίθεται ικανοποιητικά στους πνεύμονες, στο όργανο δηλαδή στο οποίο πρέπει να δράσει, με αποτέλεσμα να μην παρατηρείται ύφεση των συμπτωμάτων. Επιπλέον όταν οι συσκευές νεφελοποίησης δεν χρησιμοποιούνται σωστά, μεγάλο μέρος της φαρμακευτικής ουσίας παραμένει στη στοματική κοιλότητα. Κατά συνέπεια ο ασθενής εκτίθεται στις όποιες ανεπιθύμητες ενέργειες της φαρμακευτικής ουσίας, χωρίς παράλληλα να αντιμετωπίζεται σωστά το άσθμα.

Ο νεφελοποιητής της Omron, C-28P είναι κατάλληλος για όλες τις φαρμακευτικές αγωγές παρέχοντας ασφαλή νεφελοποίηση με τη χρήση ενός κουμπιού μόνο. Γρήγορη νεφελοποίηση σε βρέφη, παιδιά και ενήλικες. Κατάλληλος και για ρινικές πλύσεις, καθαρίζεται εύκολα και διατίθεται με θήκη μεταφοράς, μάσκα ενηλίκων, μάσκα παιδική, επιστόμιο και υποδοχή για τη μύτη. Ποιότητα, ταχύτητα και αξιοπιστία .

 

Νεφελοποιεί ΟΛΑ τα φάρμακα. Εύκολη χρήση με ένα κουμπί μόνο. Γρήγορη νεφελοποίηση του φαρμάκου. Κατάλληλο και για ρινικές πλύσεις. Πίεση αέρα 3,0 bar .Εύκολος καθαρισμός Κατάλληλος για βρέφη, παιδιά και ενήλικες Συμπεριλαμβάνει μάσκα ενηλίκων, παιδική, επιστόμιο και υποδοχή για τη μύτη Με θήκη μεταφοράς Λειτουργεί με ρεύμα . Ταχύτητα νεφελοποίησης 400mg ή 0,4 ml/min Μέγεθος σωματιδίων νεφελώματος 3μm MMAD* Χωρητικότητα φαρμάκου 7ml Βάρος 1,9 Kg Διαστάσεις σε mm (πλάτος x ύψος x βάθος) 170 x 103 x 182 Έξοδος αεροζόλ 0,4 ml (2ml, 1% NaF) Ταχύτητα εξόδου αεροζόλ 0,06 ml/min (2ml, 1% NaF) Μέγιστη πίεση 3,0 bar *MMAD Mass Median Aerodynamic Diameter (Μέσος Διαμετρικός Αεροδυναμικός Όγκος Σωματιδίων)

Κατασκευαστής:
Omron